ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Τα ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΠΑΡΜΑΚΛΗ, με την εμπειρία και το επιστημονικό προσωπικό που διαθέτουν, πραγματοποιούν πλήθος χημικών και μικροβιολογικών δοκιμών,  σε συμμόρφωση με τις απαιτήσεις της νομοθεσίας, σε οικιακά τυροκομεία, αλλά και σε:
  • Βιομηχανίες γάλακτος και γαλακτοκομικών προϊόντων.
  • Βιομηχανίες παραγωγής και επεξεργασίας κρέατος. 
  • Βιομηχανίες επεξεργασίας λαδιού, ελιάς.
  • Βιομηχανίες αρτοσκευασμάτων.
  • Βιομηχανίες ζυμαρικών.
  • Βιομηχανίες ζωοτροφών.
  • Ζαχαροπλαστεία, Catering.
  • Εργοστάσια εμφιάλωσης νερού.
  • Ανάγκες συστημάτων HACCP - ISO
image-139741-food_analysis.jpg?1424946153211
image-139742-food_analysis2.jpg?1424946315876
Τα εργαστήρια μας λειτουργούν με βασικό κριτήριο την ποιότητα, στηριζόμενα στον εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και στην εξειδικευμένη επιστημονική υποστήριξη σε θέματα τεχνολογίας και ποιότητας τροφίμων. Το εργαστήριό μας μεταφέρθηκε στις νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις του, 400 τ.μ., και είναι διαπιστευμένο από το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης (ΕΣΥΔ), σύμφωνα με το πρότυπο ΕΝ ISO 17025, για τη διεξαγωγή μικροβιολογικών εξετάσεων σε τρόφιμα, ώστε να θεωρείται σύμφωνα με τον Ε.Φ.Ε.Τ. «ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΠΙΣΗΜΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΡΟΦΙΜΩΝ»